lördag 12 december 2009

Min sista lördag i huvudstaden det här året!=)

Ja så är det faktiskt för nästa fredag tänker jag åka hem till Röjeråsen för att ha jullov i hela två veckor!=)

Den här lördagen har i alla fall varit så bra som den bara kan bli så här långt! Jag, Zuper Znälla Zilver Zara, min söta moster och hennes härliga "gubbe" Olsson har varit på julmarknad på skansen idag, jätte mysigt!
Väl hemma lite frusen och trött i fötterna kröp jag ner i ett hett bad med levande ljus och ett glas rött vin, värme för både kropp och själ! Och bäst av allt är att när jag kom upp ur badet så snöar det ute! Lovely!=)
Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem och så ska vi fixa lite mat och sen krypa ner i soffan och ta ett glas glögg eller två, en helt fantastik avslutning på en härlig dag!

Jag insåg att ett sånt instrument skulle jag ha haft, jag som inte kan spela blockflöjt ens=), hade nog varit en hejare på Positiv, tror ni inte! Tänk vad roligt man kunde ha med det!

Zara och den söta hästen med tomteluva och allt!=)

Allt för att hålla värmen! En liten löprunda på skansen

Inte mycket till allsång här idag inte!=)

Ha ha!! Zara på kanonen!=)

Våran vackra huvudstad!=)

Och till slut, mitt sköna bad och mitt goda vin!=)


Hade egentligen en luciavaka att besöka men min vecka har varit minst sagt hektisk med nya möten och saker att lära sig plus ett par övertidstimmar så mitt val föll på återhämtning och hemma mys! Ibland får det lov att vara så, även om det hade varit jätte roligt att gå på partaj!=)

Ta väl hand om er och alla andra, och hoppas ni får se en lucia eller två inatt eller i morgon! Själv får jag nog nöja mig med Lucia morgon på tv:n kl 07:00 i morgon!=)

Jag kom på ett par saker till som jag nog har glömt att berätta! När jag var hemma i Röjeråsen förra veckan, det är ju en fantastiks liten by och när det var sisådär 12 grader kallt ute och våran vackar sjö Siljan skickar upp massvis med varm ånga bildas det alltid sånna fina dimmoln i dalen nedanför byn, och bergen som sticker upp på andra sidan! Är det inte otroligt vackert? =)

Och så min lilla Jonna, sista dagen vi sågs innan jag åkte tillbaka till staden, när hon skulle åka hemifrån mig så skrev hon det här söta på våran bänk på brokvisten! "Jonna hjärta Moster"! Hon är riktigt go den lilla tjejen! Jag hjärtar henne oxå!=)


Hoppas ni får en underbar lördagskväll, vad ni än tar er för!=)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag kom till din hemsida när jag googlade på "lönespecialist". Jag funderar själv på att söka den utbildningen till hösten 2010. Jag skulle bli jätte tacksam om du ville dela med dej lite mer av dina erfarenheter om utbildningen och så vidare. Gärna per mail: maria.trygg@lanassistans.se

    Med vänlig hälsning MAria

    SvaraRadera