torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År


Jaha då var det dax att knyta ihop säcken...igen! 2009 har varit ett annorlunda och händelserikt år, många utmaningar, många skratt men oxå många tårar.



Fram till Mars lunkade livet på som vanligt, jobba, äta, sova, fredagsvin och lördagspartaj!=)
Mars månad var min första som arbetslös, eller arbetssökande som jag föredrar att kalla det, och sökte det gjorde jag i ett rasande tempo helt utan resultat, jobbigt men skam den som ger sig! Jag fyllde 30 i slutet av mars och hade då ett litet mysparty med mina närmaste vänner, det stora balunset gick av stapel den 1:a Maj. Partaj i garaget med ca 120 gäster, rackarns vad skoj vi hade och tack alla ni som gjorde min födelsedag till något riktigt minnesvärt.
Fortfarande arbetssökande tänkte jag att det här funkar inte, mera utbildning behövs så jag sökte skolan till Lönespecialist och fick beskedet att jag kom in lagom till midsommar! Tjooho! Vilken lättnad! Så kom sommaren, härlig, regnigt och kall men rackarns roligt! I Augusti var det dax för skolstart! Pirrigt men roligt och jag fann mig tillrätta direkt, hösten flöt sen på med massvis av studier och en del avbrott för lite party och annat skoj.
Mitt i värsta perioden bland tentor och inlämmningsuppgifter vart Håkan sjuk, en läskig tid,det fanns stunder under den tiden som jag kände mig väldigt liten och hjälplös, så jag vill tacka alla som fanns där för oss under dom jobbiga dagarna, alla kloka ord och kramar.
Den händelsen fick mig att tänka till lite, tänka på hur viktigt det är att man tar vara på varje dag och att man berättar för sina nära och kära hur mycket dom betyder just för mig och hur mycket jag tycker om dom! Jag tror att jag har ett rätt stort hjärta med plats för dom flesta (och det krävs att man är ärligt och kan ge tillbaka om man ska ha nån plats hos mig!) men ibland får det liksom vara nog och jag måste göra plats för mig själv oxå, så rensa lite luft och göra mer plats för dom jag älskar är det jag har gjort under sen hösten! Jobbigt men skönt!
Så kom vintern, även till stan, jag hade ju för övrigt tjatat om snö sen september och jag fick så jag teg!=)
Och nu sitter jag här på årets sista dag och funderar över livet. Jag ser fram emot ett spännande 2010 med nya utmaningar, skratt och tårar (helst tårar av glädje)

Jag vill oxå skicka en stor kram och ett stort tack till min älskade Anders som står ut med mig och alla mina galna ideér! Tack vännen, jag älskar dig!=)
Jag vill oxå tacka alla er som läser min blogg! Ni gör det så mycket roligare att skriva! Stor kram till er alla!

Gott Nytt År på er alla och var rädda om er och akta fingrarna när ni ska smälla raketer ikväll!=)

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År till dig..Tycker verkligen att de är lite trist att inte fira med er, hade varit så skoj ;)..Ta hand om er nu och åk lite i pulkabacken för mig å...puss

    SvaraRadera