måndag 29 november 2010

Slutspurt, nedräkning.....

Ja så har den allra sista skolveckan startat! Det innebär, projektredovisning, ångest, glädje, lycka, stolthet och massvis med andra kännslor!
Ångesten för att det är dax att ge sig ut i "the real life" igen, söka jobb och så! Lite ångest inför redovisningen av projekte på onsdag har väl oxå infunnit sig! Vi har jobbat så länge med det och nu är det snart över, tänk om det inte blir bra, vilket jag tror att det blir men ändå!=) Så har jag lite separationsångest från mina fina kompisar! Men jag hoppas och tror att vissa av oss kommer att hålla kontakten efter skolan!
Glädje och lycka för att det är över, för att jag har gjort det och om jag får säga det själv gjort det ganska bra dessutom!=) Det har många gånger varit kämpigt och svårt men det har alltid löst sig, man kan mer än man tror!=)
Stolthet för att jag klarade av det, jag har godkänt i alla kurser och kan om 4 dagar titulera mig LÖNESPECIALIST!= ) TJOHO!!=)
Jag är så sjukt glad att jag har gjort det här, dom här 1,5 åren av mitt liv har varit så bra, jag har lärt mig otroligt mycket, inte bara fakta utan en hel del om mig själv oxå! Det är bra med förändringar och utmaningar ibland, man växer som människa med dom! Det är i alla fall min livsfilosofi!=)

Som sagt 4 dagar kvar!!!=)

Ha det fint och var rädda om er och alla andra!=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar