torsdag 2 december 2010

Nu är jag Lönespecialist!

Wiiiiii! Nu är jag verkligen lönespecialist! Den här sista dagen i skolan har avnjutits med goda vänner, god mat, vin (vatten till mig eftersom jag körde bil), och betygsutdelning! Jag är så sjukt stolt och glad att jag har gjort det här! Fy f**n vad vi är bra!!=)


När jag kom hem på eftermiddagen hade min fina Anders ställt till med middag (sushi, som är min favvo rätt), levande ljus, skumpa, vin och presenter! Jag blev riktigt överaskad, eftersom vi har bjudit hem våra nära och kära i morgon så trodde jag inte det skulle bli något firande idag! Överaskningar av den här sorten gillar jag verkligen! Tack älskling! Jag älskar dig min fin fina Anders!

Det här fina armbandet fick jag i examenspresent av Anders! <3

Det här har verkligen varit en dag fylld av uppskattning och hejarop, jag kommer att sova som en prinsessa inatt, fylld av massor av kärlek och värme från många! Min facebooksida är full med massor av grattisar, tusen tack alla fina vänner för det, det värmer!=)

Och i min mailbox dök det ner ett jättefint e-kort från min fina syster idag, söta Tina, tack tack!=)
Det är kul och enkelt att vara Malin idag!


I morgon är det dax att kasta sig ut i verkligheten igen!=) Så är det någon som är i behov av en lönespecialist är det bara att hojta till!=) Arbetsintervju kl 13:30, wish me luck!=)

Hoppas eran Torsdag har varit lika strålande som min!
Ha det fint och var rädda om er och alla andra!

3 kommentarer:

  1. Fy FAN vad DU är BRA

    ******GRATTIS******

    SvaraRadera
  2. Grattis!!!!:-) Hoppas det gick finfint på intervjun idag!
    Kramar från Helén

    SvaraRadera