fredag 20 augusti 2010

Nu är det över! =)

Operationen gick jätte bra, han var självklart medtagen efter narkos och allt men vips så var värken i benet borta! Helt otroligt! Han har självklart ont i ryggen där dom har varit och "karvat" men det är förhoppningsvis övergåenede!=) Känns så otroligt skönt och idag får han nog komma hem igen! Tjoho!=)
Det kommer säkerligen att bli tuffa veckor framöver när han ska återhämta sig i lugn och ro, han är inte en person som gillar att ligga på soffan direkt, men banne dig Anders om du inte följer alla restrektioner dom ger dig!=) Huvudsaken är att han blir frisk så fort som möjlig och kan börja leva normalt igen!

Det var härligt att se lugnet i hans ögon igår, berodde säkert på en del starka tabletter och sånt oxå, men han var så lättad och glad att det var över och att allt hade gått bra och det är skönt att se och höra. Dom pinade ögonen, sammanbitna käkarna, det bleka ansiktet och oron som har blivit våran vardag var som bortblåsta! Underbart!
Nu håller vi tummar och tår att det bara ska bli bättre och bättre för varje dag som går!
Välkommen hem igen MIN ANDERS!=)

1 kommentar:

  1. Åh vad skönt att det gick bra! Malin - jag vet att du kommer att bli världens bästa sjuksyster därhemma! :D Kram till er båda!

    SvaraRadera