lördag 31 juli 2010

Classic Car Week here we come!

Ja som ni alla vet så hyser jag en förkärlek för gamla amerikanska bilar och den kommande veckan här i Rättvik är som att ta några kliv tillbaka i tiden och hamna direkt i 50 - talet! Underbart! Det är alltså Classic Car Week i Rättvik alltid vecka 31 som står för dörren! Byggden fylls av alla dessa underbara bilar och härliga människor, så våra kommande dagar kommer att spenderas mer i våra bilar än här hemma i byn misstänker jag! Det hela startar redan i morgno med Classic Lady då det bara är tjejer som får delta med bil och tidsenligt klädsel, brukar kunna vara rätt charmigt att titta på och sen fortsätter veckan men aktiviteter och party varje dag!

Vi har idag fått sällskap av våran "kollounge" Sofie som precis som vi älskar Classic Car Week och allt vad det innebär! Men idag vart det inte mycket till bilåka utan vi valde istället att spela några matcher brännboll med "bygänget" och sen fira min pappa som fyller år idag! Grattis älskade pappa!=)

Så nu efter mycket springade efter bollar och sen ett par glas rosé så känns det helt okej att krypa ner i sängen och invänta allt roligt som komma skall!=)

Natti natt!
Ha det fint och var rädda om er och alla andra!=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar