fredag 23 juli 2010

Ledig!

Sen vi hördes sist har jag hunnit med att kramas en hel del med min älskling som snart har varit här en vecka nu, dansat, druckit vin, åkt raggarbil, ätit god mat och umgåts med nära och kära!
Veckorna går fort när man har roligt, i måndags när Anders äntligen kom hit njöt vi mest av att vara tillsammans igen, vi åt sushi, delade en flaska vin och mös. I tisdags tog vi en tripp till Malung för att kolla in Västerdals träffen, en bilträff i samband med Dansbandsveckan. På onsdagskvällen vart det en till tur till Malung, men den här gången för att dansa, roligt. Torsdagen spenderades i hemmets lugna vrå lite sådär småsliten efter onsdagen och idag har vi firat våran söta Jonna som fyller nio år i morgon, men hon har pappa helg så vi firade en dag förtidigt, det positiva med det är ju att hon får ha kalas i två dagar, det gillas när man fyller nio! Det var barnkalas på dagen, där jag frivilligt ställde upp som "lektant", och vuxenkalas på eftermiddagen med kaffe och smörgåstårta, då fick lektanten oxå vara med och kalasa!
Grattis våran söta, fina lilla Jonna på din nioårsdag! Mosters stora tjej!=)

Och nu på kvällen har vi varit hos söta Lisbet och Göran och fått en bit mat och ett par glas vin! Skönt slut på en bra fredag!

Ha det bra och var rädda om er och alla andra!=)

1 kommentar: