torsdag 22 mars 2012

Ledig....eller?

Det kändes ju minst sagt lite märkligt att inte åka till jobbet i morse! Och det kändes väldigt märkligt att åka därifrån igår! Lite ledsamt faktiskt, men jag vart ordentligt avtackad med presenter, bjudlunch och kladdkaka (jag älskar choklad) och kramar i massor så dagen var helt toppen! Jag fick ett så fint halsband med tillhörande armband, det kommer jag att använda flitigt, var så säker för jag älskar ju även sånna bling bling saker! =) Tusen tack alla fina motarbetare!



Den här första lediga dagen, eller jag är ju faktiskt frivilligt arbetslös i två dagar!=) I alla fall, jag har börjat städa inför visningen på söndag! Övervåningen är klar så i morgon ska jag ge mig på nedervåningen och trädgården! Jag och Anders var iväg och köpte blommor som ska planteras och så måste jag nog röja av altanen lite efter vintern! Jag hoppas nu att det kommer många på visningen när man lägger ner så mycket jobb för att få det fint, inte för att vi brukar ha det så värst stökigt annars heller men det är ju inte varje dag man dammar och putsar på varje liten fläck i hela huset! Skönt med en rejäl vårstädning innan nästa veckas utmaninge börjar! Nytt jobb som ni vet! Spännande! =)

Jag måste ju bara säga att det var ju en himla bra dag det här att vara arbetslös på, med tanke på vädret alltså! Nu tror jag att våren är här på riktigt! Snön och den isanden blåsten i början på veckan är ett minne blott för idag har det varit riktigt varmt och soligt där ute och jag har fått se årets första tussilago! Riktigt skönt att pausa i städningen utomhus idag alltså! Me like!=)


Hoppas ni alla har fått möjligheten att njuta av det härliga vårvädret idag!

Ha det gott och var rädda om er och alla andra!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Tack för ditt härliga mail!

    Kladdkaka fick jag också! Fast så där dagen efter. Gott :-)

    Kram till dig!

    /Charlotta

    SvaraRadera