söndag 2 september 2012

Idlers Rod Run

Den här söndagen har vi tillbringat i Cadillacen för Idlers Rod Run gick av stapeln just idag. Härligt att få ännu en dag i bilens tecken. Det är ju lite det som är våran grej som ni kanske vet och har förstått vid det här laget! Man får ta vara på dom få dagar som är kvar nu för snart är väl vintern här och då går ju våra härliga bilar i ide några månader! =)

I alla fall så är Idlers Rod Run en super trevlig tillställning! Kl 11 i förmiddags gick starten från Vårby och vidare ut på vägarna i Stockholms södra förorter! Det var tio stopp totalt, fem med frågor och fem med andra övningar. Så jag svarade på frågorna som var tema Solsidan och Anders gjorde dom andra övningarna som att rocka rockring i en minut, köra en slalombana på segway, hänga spikar på en ståltråd, skjuta luftgevär och gissa rätt på fem olika typer av knutar man har på sjön! Det gick sådär för oss men roligt hade vi och vi kämpade! =)

 
Tack Idlers för att ni vill och orkar arrangera detta roliga Rod Run år efter år! Det är jäkligt roligt och uppskattat! =)




Nu har jag krupit ner i soffan och laddar för ytterligare en arbetsvecka!!

Ha det gott och var rädda om er och alla andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar