måndag 13 februari 2012

Ny vecka, nya utmaningar!

Den här veckan kan inte bli mycket annat än spännande!

Så här är det, först och främst så har jag börjat söka nytt jobb och har idag varit på en mycket bra och trevlig intervju. Jag tror att jag gjorde ganska bra ifrån mig, det känndes då så där och då! Anledningen till att jag söker nytt jobb är att det jag har idag är ett föräldravikariat som i och för sig inte tar slut förrens 31 augusti, men jag gillar att vara ute i tid och dyker rätt jobb upp så är det ju dumt att inte hoppa på tåget liksom, eller vad tycker ni?
Det är så att jag trivs otroligt bra på det jobb jag har idag så det är inte med jätte lätt hjärta jag söker mig vidare, men jag kan ju inte fortsätta att gå dit om jag inte har något jobb kvar! =) Och det är nog nyttigt att byta ibland också, man brukar växa med sånna uppgifter! Ja ja, nog om det, jag lovar att återkomma i ämnet när jag har ett bra resultat att leverera! =)

På torsdag kommer äntligen huset! Vilket tjat det är om detta hus va, men nu är det nära, eller nära och nära, vi får ju i alla fall inte flytta in förens till sommaren men ändå!
Jag har ett annat litet husbekymmer. Jag har envisats med att vi absolut ska måla huset mörkgrått med vita knutar, tycker det känns lite modernt och så men har i helgen plötsligt börjat ändra mig. Jag tror att det kan bero på en lätt släng av "hemlängtan", men nu har jag fått för mig att vi kanske ska måla det falurött med vita knutar istället, som Anders har velat hela tiden, men jag har stridit för det grå så nu säger han att båda funkar för honom! Inte mycket till hjälp att välja därifrån alltså! Vad tycker ni? Kanske rött med gråa knutar eller grått med röda knutar eller vitt med röda och grå knutar! Man kan bli tokig för mindre, jag lovar!! =)
Nåväl det är ju rätt angenäma bekymmer och hur det än blir så blir det säkert bra! Jag lägger ut bilden på huset igen så kan ni sitta här och fundera vad som vore bäst, rött eller grått?

Här är i alla fall grunden som det grå/röd/vita huset ska stå på! =)

Hoppas eran måndag har varit toppen!
Ha det gott och var rädda om er och alla andra!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att d ska va grått med vita knutar, för jag tyckte d va jätte fint..=)men d blir säkert fint hur än ni gör för d brukar d ju bli..=) Kramiz Tina

    SvaraRadera
  2. Gör det precis som på bilden, det var jättefint! /Ingela

    SvaraRadera