söndag 8 januari 2012

Kakel, klinker och tapeter!!

Vad svårt det är att välja! Vi var ute en sväng igår och kollade in vad det finns för utbud, vi har väl en tanke om vad vi vill ha men det finns ju så mycket fint! Och så är man ju livrädd att välja fel, vi ska ju faktiskt leva med det vi väljer ett tag! =) Men det är ju såklart roligt oxå!


Vi har nog bestämt oss för att badrummet ska vara vitt på väggarna och svart på golvet i alla fall, sen är bara frågan vilken storlek det ska vara på plattorna! Kökskaklet kommer vi nog att välja samma som vi har nu här i radhuset, glas med vit bakgrund, lite tråkigt kanske att välja samma men vi är så nöjda med det och har inte haft det allt för länge här så det får bli så. I tvättstugan ska vi nog ha ett svart och vitrutigt klinkergolv, kan nog bli rätt bra tror vi. Och i hallen blir det nog en mörkgrå eller svart klinker. Men sen är det ju det här med taper! Som jag säkert har sagt förut så är det ju sjukt svårt att välja till någoting man inte har varit in i, vi har ju faktiskt ingen aning om hur huset faktiskt ser ut i verkligheten! Lite läskigt måste jag säga! =)


Nästa vecka börjar dom i alla fall att gräva och gjuta grunden på tomten och om ungefät fyra veckor kommer huset! Så spännande! =) Och när huset väl är där så får vi ju gå in i det även om det inte är färdigt så får man ju en bättre bild av hur det kommer att bli!

Snacka om att vi längtar! Vi pratar inte om mycket annat här hemma just nu än just, tapeter, kakel, klinker, färger och former! Men som sagt är det så spännande och roligt!

Hoppas ni alla har haft en bra helg, nu laddar vi för en ny arbetsvecka men först en dag i soffan framför TV:n och avslutningstävlingarna i Tour de Ski! Som ni säkert vet så älskar jag att titta på längdskidor på TV och just den här dagen är fullspäckad med just skidor och skidskytte! Me like!

Ha det gott och var rädda om er och alla andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar